Home / Velp / Gezamenlijke verkenning parcours Posbankloop

Gezamenlijke verkenning parcours Posbankloop

VELP – Eind deze maand, op zondag 29 september, wordt de 19e Posbankloop gehouden. Duizenden hardlopers zullen die dag aan de start staan van de ROC A12 6- of de ATAG 15 kilometerloop. Ter voorbereiding organiseert de Stichting Posbankloop twee trainingen voor iedereen die zich reeds heeft ingeschreven of dat nog van plan is.

Die worden gehouden op woensdag 11 en maandag 16 september. Op beide dagen is het vertrek om 19.00 uur vanaf Den Heuvel aan de Pr. Kennedylaan in Velp. Deelname is gratis en vooraf aanmelden niet nodig. De trainingen worden gegeven door twee hardlooptrainers van Run2Day Arnhem, onder wie Paul van Rooyen. Het betreft heuveltrainingen die tevens kunnen worden gezien als een parcoursverkenning van de Posbankloop. Bij voldoende animo wordt mogelijk in week 39 nog een derde sessie aan toegevoegd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.