Yarden & Lucía ontzorgt bij de uitvaart

REGIO – Yarden & Lucía Uitvaartzorg helpt bij het regelen van het afscheid. Uitvaartverzorgster Birgit Boer neemt de nabestaanden alle zorgen uit handen, waar zij niet mee bezig willen of kunnen zijn. Ze regelt de uitvaart en voert deze uit. Zo kunnen de nabestaanden hun dierbare het beste afscheid geven.

Birgit Boer: “Wanneer uw dierbare overlijdt, dan kunt u samen met mij bepalen waar hij of zij de laatste dagen verblijft. U kunt, samen met mij, de laatste verzorging bieden indien gewenst. U kunt uw dierbare thuis, in de eigen vertrouwde omgeving laten verblijven maar we kunnen samen ook een andere plaats bepalen. Dit geldt ook voor de locatie waar het laatste afscheid zal plaatsvinden. U kiest, ik organiseer. De opmaak en invulling van de rouwbrief maken we samen. Een professionele drukkerij staat garant voor een goede kwaliteit van de aankondiging. De dag van de uitvaart vullen we samen in. Uw wensen staan centraal, ik zal u met raad en daad bijstaan. Zo maken we samen een afscheid waarop u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Een goed afscheid is het begin van een nieuwe periode.”
Daarnaast komt Birgit Boer graag bij mensen langs als een afscheid (nog lang) niet aan de orde is. Mensen die voor zichzelf eens alle wensen en mogelijkheden betreffende een crematie of begrafenis op een rijtje willen zetten. Het is mogelijk om samen vrijblijvend wensen en mogelijkheden te inventariseren, zodat u weet dat alles klaar ligt en uw wensen bekend zijn bij uw nabestaanden. Dit geeft een gerust gevoel.

Birgit Boer heeft ruim acht jaar werkervaring in haar vakgebied, waarvan zeven jaar voor Yarden in de provincie Gelderland. “Ik streef ernaar om u zo goed mogelijk te begeleiden vanaf het eerste moment van contact tot het na afloop napraten over de uitvaart en de uitvaartrekening. Tijdens het voorbereiden van de uitvaart hebben we veel contact en ben ik voor u het vaste aanspreekpunt. U kunt dag en nacht met vragen terecht en zo bent u ervan verzekerd dat alle gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Overigens eindigt mijn dienstverlening niet bij de uitvaart. Ook daarna kunt u met al uw vragen bij Yarden & Lucía terecht. Dit alles met rust, respect, een lach en een traan.”
Het werkgebied van Birgit beslaat de gemeenten Zutphen, Voorst en Brummen. Ook mensen die niet of elders verzekerd zijn, kunnen bij Yarden & Lucía terecht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.