Home / Dieren / Sierhek voor koningslinde

Sierhek voor koningslinde

DIEREN – Ter ere van de inhuldiging van onze nieuw vorst, Koning Willem-Alexander, is een prachtige koningslinde geplant in het Carolinapark in Dieren. De boom is nu opgesierd met een prachtig hekwerk en een plaquette. Zondag werd dit hekwerk onthuld tijdens een feestelijke bijeenkomst. Vanaf nu is het voor iedereen duidelijk dat de linde, met bijbehorend hek, is aangeboden door de gemeente Rheden, de Stichting Vrienden van de Oranjerie, de Dierense Oranje Vereniging en Siza. Bezoekers aan het Carolinapark kunnen hopelijk nog lang genieten van deze prachtige boom, die zal herinneren aan de troonswisseling op 30 april dit jaar.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.