COOP ballenactie

DIEREN – Zaterdagmorgen werd de ballenactie van COOP Dieren afgetrapt. Uit handen van supermarktmanager Danny Gerritsen ontving Timoer Frelink, voorzitter van vv Dieren, de eerste voetbal. Dit gebeurde onder toeziend oog van verschillende minipupillen. Voor hen was een pannaveld opgezet, waar ze de geleerde technieken konden laten zien.
De ballenactie duurt tien weken. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een spaarzegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en bijbetaling van 1 euro krijgt de klant een voetbal. Voor elke verkochte voetbal verdubbelt COOP Dieren de euro. De opbrengst is bestemd voor de jeugd van vv Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.