Home / Hummelo / Fiesta like there’s no Mañana

Fiesta like there’s no Mañana

HUMMELO – Landgoed Enghuizen, normaliter in vredige stilte gehuld, bruiste zaterdag en zondag. De eerste editie van het nieuwe festival Mañana Mañana bracht een relaxed sfeertje naar het Hummelse landgoed, precies zoals de organisatoren van de Feestfabriek hadden beloofd.

Alles wat de Zwarte Cross – het vlaggenschip van de Feestfabriek – niet is, is Mañana Mañana. Geen grote mensenmassa’s, maar een gezellige drukte. Geen beroemde rockbands, maar kleine, muzikale gezelschappen met balkanmuziek, klezmer, folk en reggae. Geen vette festivalhap, maar heerlijk eten. Wie niet zelf een forel voor de barbecue wilde vangen, kon langs één van de kraampjes voor versgebakken chipjes, gebarbecuede spareribs of een kopje koffie – wel eerst zelf malen. Moe? Een ontspannende massage, dutje in de hangmat of een voetenbad aan de rand van de vijver behoorden tot de mogelijkheden.
Genieten en ontspannen, dat was waar Mañana Mañana om draaide. Fijn op een leenkleedje in het gras naar muziek luisteren of juist lekker swingen op de vrolijke klanken. Alles kon en alles mocht. Zoals van de Feestfabriek valt te verwachten, was de aankleding van het evenement weer compleet in stijl en droeg bij aan het totale plaatje.
Volgens de gasten was het nieuwe festival zeker de moeite van het bezoeken waard. Eigenlijk ging iedereen met maar één verzoekje naar huis: volgend jaar weer!
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.