Home / Velp / Nieuw seizoen voor jonge zangers

Nieuw seizoen voor jonge zangers

VELP – Kinderen die graag zingen, kunnen ook dit seizoen terecht bij Koorschool Katalin Szabó in Velp. voor de koorklas kunnen kinderen van zes tot acht jaar zich opgeven. De kinderen hebben wekelijks les op dinsdag van 16.30 tot 17.15 uur. Er wordt veel in het Nederlands gezongen en bij de liedjes worden bewegingen gemaakt. In het kinderkoor kunnen kinderen vanaf groep vijf tot en met groep acht komen. Hier wordt ok in andere talen gezongen. De lestijd is op donderdag van 16.30 tot 17.15 uur. In het jeugdkoor zingen de middelbare scholieren. Dit koor zingt veel meerstemmige stukken in allerlei stijlen. Het jeugdkoor repeteert op maandag van 18.00 tot 19.30 uur. De koren treden in december op met een eigen kerstconcert. Voor alle groepen is het nog mogelijk in te stromen of een proefles bij te wonen.

www.koorschoolvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.