Home / Loenen / Straatprijs valt in Loenen

Straatprijs valt in Loenen

LOENEN – Goooeeedemiddag! Gaston Starreveld van de Nationale Postcode Loterij kwam onlangs naar Groenendaalseweg in Loenen voor de uitreiking van de Straatprijs. De vijf deelnemers met de postcode 7371 EX hebben samen 175.000 euro gewonnen. Daarnaast kreeg één van hen naast de gouden envelop ook nog eens een prachtige BMW. De prijsuitreiking is vrijdag 6 september te zien op Nederland 1, vlak voor het NOS-journaal van 20.00 uur.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.