Drum- en showfanfare Red & Black Giesbeek viert 60-jarig jubileum

GIESBEEK – Drum- en showfanfare Red & Black uit Giesbeek viert zondag 8 september haar 60-jarig bestaan met een jubileumconcert in zaal het Hof van Giesbeek. Het gratis toegankelijk concert begint om 11.00 uur en staat onder leiding van dirigent Joop van Wakeren.

Red & Black zal een gevarieerd repertoire met aanstekelijke nummers ten gehore brengen en met muziek die iedereen bekend in de oren zal klinken. Nog steeds wil de muziek- en jubileumcommissie niet helemaal zeggen hoe het programma er uit ziet: “Wij hopen en willen graag dat veel inwoners, liefhebbers en bezoekers komen kijken en luisteren naar het jubileumconcert! Het zal een heel leuk optreden worden met muziek voor iedereen, dat heel uiteenlopend, verrassend en divers zal zijn, zonder een bepaald thema! Het geheel zal ondersteund en begeleid worden door enkele leden van toneelvereniging PIT uit Duiven.”

Na het concert is er gelegenheid voor bezoekers, belangstellenden en eenieder om bestuur en leden van Red & Black te feliciteren met het 60-jarig jubileum tijdens een informele bijeenkomst. Later op de middag is er voor alle leden nog een gezellig samenzijn in eerder genoemde lokaliteit.
Na de viering van het 60-jarig bestaan zal Red & Black zich gaan opmaken voor een muziekconcours in Schiedam op zaterdag 2 november.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.