Home / Eerbeek / Sportief Eerbeek presenteert zich aan begin seizoen

Sportief Eerbeek presenteert zich aan begin seizoen

EERBEEK – In en rond sporthal De Bhoele presenteerde sportief Eerbeek zich weer aan het publiek. Wie een nieuwe activiteit zocht voor zichzelf of de kinderen, kon zich breed oriënteren bij de verschillende sportclubs.

Op het veld waren onder meer de fietsers van Last Gear aanwezig met enkele hindernissen en ATB-fietsen, terwijl even verder driftig met ballen op rieten korven werd gemikt bij KVE. In de sporthal waren de volleyballers van Spiker in de weer, terwijl in een ander deel van de hal de badmintonners van ’t Pluumpje kinderen kennis lieten maken met hun sport. Streetdance-lerares Linda deed intussen oefeningen Streetdance voor en de moves werden al snel door de kinderen opgepikt. Sandra Nikkls van gymnastiekvereniging K en V: “Eerbeek Sportief is een mooie gelegenheid je als vereniging te presenteren. We hebben dat nu voor het tweede opeenvolgende jaar gedaan en nu het evenement staat, zijn we van plan het iedere twee jaar te houden.”
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.