Sportief Eerbeek presenteert zich aan begin seizoen

EERBEEK – In en rond sporthal De Bhoele presenteerde sportief Eerbeek zich weer aan het publiek. Wie een nieuwe activiteit zocht voor zichzelf of de kinderen, kon zich breed oriënteren bij de verschillende sportclubs.

Op het veld waren onder meer de fietsers van Last Gear aanwezig met enkele hindernissen en ATB-fietsen, terwijl even verder driftig met ballen op rieten korven werd gemikt bij KVE. In de sporthal waren de volleyballers van Spiker in de weer, terwijl in een ander deel van de hal de badmintonners van ’t Pluumpje kinderen kennis lieten maken met hun sport. Streetdance-lerares Linda deed intussen oefeningen Streetdance voor en de moves werden al snel door de kinderen opgepikt. Sandra Nikkls van gymnastiekvereniging K en V: “Eerbeek Sportief is een mooie gelegenheid je als vereniging te presenteren. We hebben dat nu voor het tweede opeenvolgende jaar gedaan en nu het evenement staat, zijn we van plan het iedere twee jaar te houden.”
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.