Home / Loenen / Najaarscursus Stichting MOEd

Najaarscursus Stichting MOEd

LOENEN – De Stichting MOEd, voor mensen die door ziekte of aandoening chronisch vermoeid zijn, begint binnenkort weer met een cursus. Deze cursus met al titel ‘Kunst als weg’. De start is op 4 september in Apeldoorn en op 11 september in Loenen.
In Loenen wordt de cursus gehouden in atelier Keerzij aan de Hoofdweg. De deelnemers kunnen meedoen om de twee weken op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.stichtingmoed.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.