Home / Rheden / Oldtimers voor ‘oldtimers’ Rhederhof

Oldtimers voor ‘oldtimers’ Rhederhof

RHEDEN – ‘Acht oldtimers’, mannelijke bewoner uit het verzorgingstehuis Rhederhof, maakten onlangs in vijf oldtimers een fijne rijtoer via de Posbank en de bloeiende heivelden naar Beekbergen. De prachtige oude limousines waren geheel belangeloos voor deze rit beschikbaar door de EEMAC, de Eerste Ellecomse Motor en Automobielclub.

In Beekbergen werd het A-Ford-museum De Tullekensmolen bezocht. Het museum is gevestigd in een oude watermolen en diende vroeger als papiermakerij. De A-Fords van dit museum zijn origineel van kleur, interieur en techniek. De oudste dateert van 1907. Na afloop van de oldtimer-rit lieten de mannen weten dat zo’n rit zeker voor herhaling vatbaar was. Zij en de organiserende stichting Vrienden van het Rhederhof bedankten na afloop de leden van de EEMAC van harte.
De stichting werd onlangs, vanwege het ontbreken van financiële middelen voor de ‘leuke dingen’ in de zorg, in het leven geroepen om bewoners van het verzorgingstehuis af en toe eens te verrassen met bijzondere activiteiten. Zo konden de bewoners van Rhederhof eerder dit jaar in eigen huis ook al genieten van een theatervoorstelling en van een bezoek door Visite-clowns . Ook werd al eens een bezoek gebracht aan het museum voor oude ambachten in Terschuur.

Voor meer informatie over de stichting Vrienden Rhederhof kan contact worden opgenomen met Ansineke van Oosterom: e-mail ansinekevanoosterom@upcmail.nl of tel. 026-4951321.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.