Schaap gered door brandweer

DOESBURG – Vorige week werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een dier in nood in Angerlo. Ter plaatse bleek een schaap met haar kop vast in het gaas te zitten. Het dier had haar kop erdoor heen gestoken en kon niet meer terug. Een visser had het opgemerkt en na vergeefse pogingen het schaap zelf te bevrijden, te besloot hij de brandweer te bellen. Met een grote kniptang werd vakkundig het draad doorgeknipt en luid blatend rende het dier terug naar de rest van de kudde die op een afstandje belangstellend stonden toe te kijken. Wederom blijkt weer: de brandweer is redder van mens en dier – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.