Dorpsraad en Lomive praten over Ondernemersfonds

LOENEN – In Loenen wordt door de Ondernemersvereniging LOMIVE en de Dorpsraad Loenen op dinsdag 3 september in De Brink een avond belegd over het Ondernemersfonds.

Op 4 en 9 september zijn over dit onderwerp ook bijeenkomsten in Apeldoorn. In Loenen willen beide verenigingen ook een informatieve bijeenkomst houden over het nut en waarom van een Ondernemersfonds. Naast ondernemers worden ook specifiek de LTO ondernemers uitgenodigd. Verenigingbestuurders zijn ook van harte welkom.

In Loenen zijn ze gewend om hun eigen boontje te doppen. Kan dit nog wel in de toekomst?, vragen de besturen zich af. In Loenen heeft men te maken met enerzijds een afnemende detailhandel maar ook het ontstaan van internetwinkels. Anderzijds merken zij dat de overheid zich steeds verder terugtrekt. Dit dwingt de ondernemers en de Dorpsraad na te denken, ieder met haar eigen verantwoordelijkheid, over hoe verder en te anticiperen op de toekomst. De grote vraag voor hen is nu: s het Ondernemersfonds een bedreiging of een kans? De bijeenkomst in De Brink begint om 20.00 uur. Om 19.30 is de ontvangst met koffie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.