Home / Eerbeek / Auto’s vernield in Eerbeek, politie zoekt getuigen

Auto’s vernield in Eerbeek, politie zoekt getuigen

EERBEEK – In de nacht van vrijdag op zaterdag stus werden auto’s vernield op de Derickxkamp en de Beethovenstraat in Eerbeek. De politie zoekt getuigen. Gedupeerden die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, worden verzocht alsnog aangifte te doen.

Op de Derickxkamp werden van twee auto’s de ruiten ingeslagen. Op de Beethovenstraat gebeurde dit bij drie auto’s. Uit de auto’s is niets weggenomen. De vernielingen hebben plaatsgevonden voor zaterdagmorgen 07.00 uur. Door een buurtbewoner zijn om 03.00 uur drie klappen gehoord. De politie is op zoek naar getuigen.
Mensen die iets hebben gezien van het plegen van de vernielingen of die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht zich te melden. Ook gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan, worden verzocht dit alsnog te doen. De politie is bereikbaar via 0900-8844.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.