Home / Rheden / Gevallen na uitwijken

Gevallen na uitwijken

RHEDEN – Getuige de slipsporen op het wegdek, hebben deze motorrijders veel geluk gehad. De bereiders zijn licht gewond geraakt toen zij maandagmorgen rond 11.00 uur op de Posbank te scherp een binnenbocht namen, waar op dat moment een vrachtwagen aan kwam die een eind verderop met de fietspaden bezig was. Door snel uitwijken werd erger voorkomen, maar raakte de motorrijder met passagier wel van de weg en kwam in de hei naast de weg ten val. Met diverse klachten en verwondingen zijn ze door hulpverleners behandeld – foto: Martin de Jongh
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.