Home / Bronkhorst / Projectkoor Brummen opnieuw van start

Projectkoor Brummen opnieuw van start

BRUMMEN – In november 2012 zorgde een Brummens projectkoor onder de enthousiaste leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver in de sporthal in Brummen voor een onvergetelijke en spetterende uitvoering van de Carmina Burana van Carl Orff.
In januari 2014 gaat Nuiver opnieuw met een Brummens projectkoor van start. Hij zal daarmee in november 2014 De Misa Criolla en de Catulli Carmina uitvoeren. De Misa Criolla van Ramirez is een in het Spaans gezongen mis, geïnspireerd op Argentijnse volksmuziek; de begeleiding bestaat uit originele instrumenten uit het Andesgebergte. De Catulli Carmina van Orff is een zusje van de Carmina Burana en bevat dezelfde uitbundige ritmes. Het is de bedoeling de muziek van Ramirez te koppelen aan een muzikaal-educatief project voor scholieren. Er hebben zich inmiddels 80 zangers en zangeressen aangemeld. Het motto van Jan Jaap Nuiver is echter Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus iedereen die nog wil meezingen, is van harte welkom.

E-mail. projectkoorbrummen@gmail.com
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.