Verenigingsdag presenteren zich in Centrum Dieren

DIEREN – In het winkelcentrum van Dieren wordt zaterdag weer de Verenigingsdag gehouden, traditiegetrouw aan het begin van het nieuwe verenigings-seizoen. Voor de zevende keer alweer tonen verenigingen en clubs zichzelf en hun activiteiten de gehele dag aan het winkelend publiek. De kramen zullen van 10.00 tot 16.00 uur opgesteld staan in het Dierense winkelgebied.

De Verenigingsdag die de Dierense Centrumwinkeliers organiseren, is een mooie gelegenheid kennis te maken met activiteiten en sporten die in het dorp en de omliggende kernen plaats vinden. Misschien is er iets voor u bij. Ook stichtingen die zich inzetten voor goede doelen en maatschappelijk belangrijke zaken, zijn welkom en aanwezig. De belangstelling is doorgaans groot, zo leren de voorgaande edities van het evenement. Ruim twintig organisaties zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn, dat zijn er weer een paar méér dan vorig jaar.

Deelname aan de Verenigingsdag is voor de clubs en stichtingen overigens geheel gratis; de winkeliers van Centrum Dieren betalen de kramen en de verdere organisatie. Een mooie geste van de ondernemers en bovendien brengt het weer een stukje gezelligheid in het winkelcentrum. Verenigingen die zich vanwege de vakantietijd nog niet hebben aangemeld, kunnen dat overigens nog doen, als ze snel zijn. Ze kunnen zich aanmelden bij Bruna op het Callunaplein in Dieren; 0313-415793.

Een bonte diversiteit aan clubs en stichtingen presenteert zich zaterdag. Onder andere honkbalclub The Animals komt met een slagkooi, de Groene Soos is er met onder meer een historisch legervoertuig, de Mixed Hockey Club betrekt belangstellenden actief bij hun activiteiten, de Vrienden van Gelders Hof zijn er met hun aangepaste bus, Rheder Art vraagt aandacht voor het theaterseizoen in Schouwburg Theothorne en een muziekvereniging laat onder meer van zich horen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.