Home / Doesburg / Zware val met bromfiets

Zware val met bromfiets

DOESBURG – Zondagavond rond 20.00 uur is een bromfietser in een bocht van de Burgemeester Nahuyssingel in Doesburg ten val gekomen. Met een ernstige hoofdwond lag de man, een 50-jarige inwoner van Dieren, op straat, waarna ook een traumahelikopter werd opgeroepen, die evenwel niet in actie hoefde te komen. De man reed op het eerste gezicht niet al te snel, de politie heeft hem wel gecontroleerd op alcoholgebruik. De man is tenslotte met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een buurtbewoner maakte de straat schoon na het incident – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.