Nieuwe gemeentegids 2013-2014 gemeente Rheden beschikbaar

REGIO – Vanaf 2 september is de nieuwe gemeentegids weer beschikbaar. Inwoners kunnen een exemplaar van de nieuwe gemeentegids afhalen op het gemeentehuis in De Steeg en in de gemeentelijke servicecentra in Dieren (Ericaplein 5A) en Velp (Den Heuvel 32).
De actuele openingstijden zijn te vinden op www.rheden.nl.
De nieuwe gemeentegids heeft een kleiner formaat en wordt dit jaar niet meer huis aan huis verspreid. De vernieuwde gemeentegids blijft een handig naslagwerk voor informatie over onder andere paspoorten, huwelijken, openingstijden van het gemeentehuis en de gemeentelijke servicecentra. Ook zijn de adressen van vele organisaties en instellingen in de gemeente Rheden opgenomen. De gemeentegids is en blijft ook 24 uur per dag online beschikbaar op www.rheden.smartmap.nl
Adreswijzigingen of uw adres laten opnemen
Een adres op laten nemen in de (digitale) gemeentegids of adres wijzigen? Dit kan rechtstreeks via de uitgever Akse Media door te mailen naar: redactie@aksemedia.nl onder vermelding van gemeentegids Rheden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.