Home / Dieren / Vlecht voor Haarwens

Vlecht voor Haarwens

DIEREN – Ella van der Pol heeft haar haren maandenlang laten groeien om ze vervolgens weer af te laten knippen. Dit deed zij voor de Stichting Haarwens. Bij ieder bezoek aan kapsalon Libra’s Haarmode in Dieren werd het haar gemeten. Toen het 25 centimeter lang was, kon het in een vlecht worden afgeknipt. De vlecht is gedoneerd aan de Stichting Haarwens, die hier pruiken van maakt voor kinderen, die als gevolg van een medische behandeling of met een andere oorzaak kaal zijn of worden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.