Home / Rheden / Heide op z’n mooist

Heide op z’n mooist

RHEDEN – Het is momenteel echt genieten op de Veluwezoom. Niet alleen het weer is heerlijk en uitnodigend voor verblijf en activiteiten in de natuur, het gebied zélf ligt er ook schitterend bij. De heide staat volop in bloei en dat levert een geweldig beeld op van zacht glooiende paarse velden. Fotograaf Martin de Jongh trok er op uit en legde vast hoe velen zich heerlijk vermaken in dit mooie stuk Veluwe.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.