Home / Dieren / Jeugdige looddief opgepakt in Dieren

Jeugdige looddief opgepakt in Dieren

DIEREN – De politie in Dieren heeft in de nacht van woensdag op donderdag 29 een 17-jarige jongen uit die plaats opgepakt wegens looddiefstal. De knaap werd vrijwel op heterdaad aangehouden na een melding van getuigen dat iemand op een dak zat.

 

Rond 02.30 uur die nacht meldden getuigen bij de politie dat ze gezien hadden dat er iemand op het dak van een gebouwtje aan de Admiraal Helfrichstraat zat, die kennelijk bezig was het lood te verwijderen. Kort na aankomst zagen agenten een man wegfietsen die aan het signalement voldeed. Daarop ontstond een achtervolging via tuinen en paadjes. In een tuin van een huis aan de Van Limburg Stirumstraat werd de knaap aangetroffen. In een van zijn fietstassen werd de buit aangetroffen: een partij lood van ongeveer 20 kilo. De Dierenaar zit vast.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.