Home / Doesburg / DWV wint waterpolotoernooi

DWV wint waterpolotoernooi

DOESBURG – Geen EK toernooiwinst voor de heren- en dameshockeyploeg van Oranje in het Belgische Boom, maar vijf kilometer verderop in Willebroek pakte het gemengde waterpoloteam van DWV Doesburg wel de hoofdprijs. Alle vier de wedstrijden in Willebroek werden door de acht mannen en twee vrouwen in winst omgezet. De gastspeelsters Kim Verbruggen en Judith Zwienenberg kusten de bokaal terwijl aanvoerder Robbert Kleine op de achtergrond breeduit meelacht.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.