Echte Bakker Koenen opent zevende filiaal

REGIO – Koenen, De Echte Bakker, onder andere gevestigd in Westervoort / Duiven / Doesburg / Nijmegen en Steenderen, heeft haar zevende filiaal in het centrum van Didam geopend.

De winkel aan de Wilhelminastraat in het centrum van Didam is overgenomen van Bakkerij Vanderkroef, tevens handelend onder de naam Echte Bakker Brandts. Bakker Brandts, met winkels in Didam, Doesburg en Zevenaar, heeft per 3 augustus faillissement aangevraagd en was al twee weken gesloten voor verkoop.
Echte Bakker Koenen heeft enkel de winkel in het centrum van Didam overgenomen, wat er met de overige winkels van Bakker Brandts gebeurd is nog niet bekend.

Koenen, de Echte Bakker, is trots om in deze tijd zo te mogen uitbreiden. “Nog geen 6 maanden geleden openden wij onze winkel in Nijmegen in de Sint Anna Molen, een ambachtelijk broodconcept op een unieke locatie; in een molen en nu een prachtige verswinkel in het centrum van Didam”, aldus Pascal Jansen van Echte Bakker Koenen.

Met de uitbreiding van dit filiaal wil Echte Bakker Koenen zich nog meer onderscheiden van de traditionele bakkerij. Het assortiment van desem / spelt en biologisch brood moet nog meer gaan groeien naast de bestaande meergranen/volkoren en tarwe soorten.

Ook de verkoopmedewerksters in de winkels van Echte Bakker Koenen zijn enthousiast, het is leuk om een zo groot mogelijk publiek te bedienen van ambachtelijk brood en banket daarnaast zijn de reacties van klanten heel motiverend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.