Jagyba scoort uitstekend bij keuring

VELP – Recentelijk werd Jagyba Sport & Health wederom uitgebreid periodiek gekeurd volgens de allerhoogste normering binnen de Sport & Fitnessbranche. Afgelopen week ontving men de rapportcijfers van de keuringsinstantie LERF, Landelijke Erkennings Regeling Fitness.

Binnen de fitness branche bestaat de mogelijkheid om op verschillende niveau’s te worden gekeurd, deze normeringen zijn in afstemming met de brancheorgansiatie Fit!Vak opgesteld.

Jagyba Sport & Health is tevens lid van de VES, Vereniging Exclusieve Sportcentra het e.e.a. impliceert dat men aan de hoogste kwaliteitscriteria dient te voldoen, het kwaliteitskeurmerk de ”LERF Plus Keuring”. Op het gebied van Accommodatie, Organisatie, Inrichting, Hygiene, Veiligheid, Dienstverlening en Algemene Indruk scoorde men een ruime 8.5 met als aantekening voor de Hygiene een 9

Dieu-Donnée Hendriks Clubmanager bij Jagyba Sport & Health toonde zich zeer vereerd bij de ontvangst van het certificaat. Ze gaf aan dat Jagyba doorlopend bezig is om de protocollen te vernieuwen en aan te scherpen. De uitbreidingsplannen in combinatie met de ontwikkelingen rond om de bouw van het nieuwe overdekte zwembad, zijn ook veelbelovend en bieden voor de toekomst erg veel mogelijkheden om de dienstverlening verder uit te bereiden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.