Home / Hoog-Keppel / Geslaagde Keppeltoertocht

Geslaagde Keppeltoertocht

HOOG-KEPPEL – Oldtimer Club Keppel hield zondag voor de dertiende keer de Oldtimertocht voor tractoren in Hoog-Keppel. Publiek genoot van prachtig gerestaureerde tractoren, die het bekijken zeker waard zijn. De stoet was ook dit jaar weer imposant met een lengte van twee kilometer. Traditiegetrouw begon de stoet ’s ochtends in Hoog-Keppel. Deelnemers voerden door de mooie omgeving van Achter-Drempt om tussen de middag even bij te komen met een broodje warm vlees en wat te drinken. De middagroute ging tot aan Hummelo. – Foto Han Uenk.

 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.