Home / Velp / Man slaat vrouw en wil met politie vechten

Man slaat vrouw en wil met politie vechten

VELP – Een 47-jarige man uit Velp is zondagavond rond 20.15 uur aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou zijn vrouw tegen het hoofd geslagen hebben en wilde ook wel met de politie op de vuist.

Het slachtoffer, de 45-jarige echtgenote van de verdachte, waarschuwde de politie die ter plaatse kwam. Daar troffen zij de gewonde vrouw en haar echtgenoot aan, die direct toegaf zijn vrouw mishandeld te hebben. Hij was agressief en zei dat hij met de politiemensen wilde vechten. Die lieten het zover niet komen en hij werd daarom overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is door de huisarts behandeld aan haar verwondingen. Het voorval vond plaats in de wijk Velp-West en de politie maakt proces-verbaal op ter zake huiselijk geweld.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.