Computercursussen voor ouderen

HUMMELO EN KEPPEL – Om in de toekomst mee te kunnen gaan, is het belangrijk dat ook ouderen met de computer om leren gaan. Stichting Welzijn Drempt, Hummelo & Keppel organiseert al jaren kleinschalige cursussen met groepjes van maximaal vijf personen.

Op 1 oktober start het nieuwe seizoen. Nieuw is dat de stichting ouderen tegemoet komt die ’s avonds de deur niet meer uit willen. Daarom starten op dinsdagmiddag om 13.30 en 15.00 uur twee basiscursussen voor beginners. De basiscursus bestaat uit tien lessen van anderhalf uur en wordt gegeven in de computerruimte van het Gezondheidscentrum in Hoog-Keppel bij Stichting Welzijn. De kosten bedragen 75 euro, het lesboek kost 15 euro. Deze cursus vindt ook plaats op woensdagavond.
Voor ouderen die wat meer van computers afweten zijn er ook in de avonduren, op dinsdag en woensdag, cursussen Creatief met Word 2010, foto bewerken, e-mail & internet en basis Excel 2010.
Bel voor meer informatie met Stichting Welzijn Drempt, Hummelo & Keppel, tel. 0314-380232. Bij geen gehoor kan de voicemail worden ingesproken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.