Superheld voor één dag

DOESBURG – Basisschool de Ark in Doesburg hield haar jaarlijkse spelletjesdag. Het thema op de locatie Stad was ‘Superhelden’. In het introductiefilmpje van het schooltelevisieprogramma ‘huisje, boompje beestje’, kwam duidelijk naar voren dat je geen bekende superster of held hoeft te zijn om een ander te helpen. Het zit hem in de kleine dingen en de omgang met elkaar. De school werd aangekleed met mooie spullen van onder andere de brandweer. De kinderen, leerkrachten en hulpouders kwamen verkleed naar school. De organisatie had een leuke vossenjacht door de wijk uitgezet. Van elke vos kregen de zoekende kinderen twee letters. Deze letters samen vormden de oplossing: jij bent een held! Aan het eind van de ochtend kregen alle kinderen een ijsje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.