Home / Hoog-Keppel / Dorpen presenteren zich tijdens Keppel te Koop

Dorpen presenteren zich tijdens Keppel te Koop

HOOG-EN LAAG-KEPPEL – Altijd al willen weten hoe het is om in Hoog- of Laag-Keppel te wonen? Ontdek de dorpjes op de open dag Keppel te Koop. Dit evenement wordt georganiseerd door de Dorpsraad Keppel en Eldrik en heeft alles te maken met de leefbaarheid van de dorpen.

Keppel te Koop staat letterlijk voor de woningen die te koop staan in het dorp en waarvoor nieuwe bewoners worden gezocht. Ook de toekomst en het behoud van de school en leefbaarheid van het dorp zijn belangrijke factoren. De Dorpsraad wil met de open dag laten zien dat Hoog- en Laag-Keppel actieve en levendige gemeenschappen zijn. Woningzoekenden kunnen huizen bekijken, maar krijgen deze zondag ook een actief dorp te zien, waar veel gebeurt en het goed wonen is.
Op het kerkplein in Hoog-Keppel staat zondag 15 september tussen 11.00 en 17.00 uur een stand, waar een gratis plattegrond en programma verkrijgbaar zijn. Bezoekers aan Keppel kunnen te koop staande huizen bekijken. Momenteel staan achttien panden te koop in Laag-Keppel, twaalf in Hoog-Keppel en één in Eldrik. Verder zijn diverse tuinen van particulieren te bezichtigen. De golfclub houdt een open dag met activiteiten net achter de kerk. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen bij verschillende verenigingen, de sporthal, kerk en dorpsschool de Bongerd. Er staan leenfietsen, waarmee iedereen een rondje kan fietsen door de dorpjes.

www.inkeppel.nl
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.