Home / Drempt / Kapsalon Lux opent in Drempt

Kapsalon Lux opent in Drempt

DREMPT – Per 3 september 2013 is Voor-Drempt een kapsalon rijker. Sandra te Lindert-Boomkamp heeft aan de Rijksweg 26 de deuren van haar eigen dames- en herensalon geopend onder de naam Salon Lux.

Sandra te Lindert is ruim 25 jaar kapster geweest bij diverse salons in Doetinchem, Zelhem, en Terborg. Na de verhuizing van Varsseveld naar Drempt heeft ze in 2010 afscheid genomen van het kappersvak. “Nu onze dochter deze zomer naar de middelbare school gaat, waardoor er weer meer tijd vrijkomt, begint het toch weer te kriebelen. Dus hebben we een volwaardige salon ingericht, voorzien van alle gemakken. Er zal enkel worden gewerkt met kwaliteitsproducten en het is ons doel om de klant echt te laten genieten van een professionele en aangename behandeling, in alle rust en onder het genot van lekkere koffie”, aldus Sandra.
Klanten kunnen terecht op dinsdagavond, woensdagmiddag en donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend. Andere tijdstippen zijn mogelijk in overleg. Bel voor een afspraak of een vrijblijvend advies: 06-13200607.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.