Eénjarige gewond bij ongeval op vakantiepark

HOENDERLOO – De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval, dat woensdag op het terrein van een vakantiepark in Hoenderloo plaats vond. Een éénjarig meisje uit Hilversum raakte daarbij gewond. De betrokken automobilist is voor onderzoek naar het politiebureau overgebracht.

Het ongeval werd omstreeks 10.35 uur gemeld en had plaatsgevonden op het terrein van een vakantiepark aan de Miggelenbergweg. De hulpverleningsdiensten gingen met spoed naar de opgegeven locatie en er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Na te zijn gestabiliseerd werd het meisje per traumahelikopter naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Over haar letsel is om dit moment niet meer bekend.

De bestuurder, een 73- jarige inwoner uit Valkenswaard, is kort nadien voor verder onderzoek naar het politiebureau overgebracht. De verkeers/ongevallendienst van de politie stelt een verder onderzoek in.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.