Pannenkoekenfietstocht Oudhuizerstraat

KLARENBEEK – Zondag 25 augustus houdt de buurtvereniging Oudhuizerstraat in Klarenbeek voor de 20e keer de jaarlijkse pannenkoekenfietstocht. De route is ca. 29 km lang en gaat door de mooie omgeving met nieuw aangelegde fietspaden en natuurgebieden. Halverwege de route is er een pitstop waar men een kopje koffie/thee krijgt aangeboden. Deze fietstocht is voor het hele gezin geschikt, ook voor diegenen die niet kunnen fietsen en gebruik maken van een scootmobiel.

Er is ruime parkeergelegenheid, zodat men de auto met de fiets erop gratis kan parkeren. In de feesttent wordt een ieder bij terugkomst muzikaal verwelkomd door de Iesseltrekkers uit Brummen.

Degenen die houden van fietsen zijn van harte welkom op zondag 25 augustus bij de feesttent aan de Oudhuizerstraat 16 te Klarenbeek. Men kan starten tussen 11.00 en 14.00 uur. Deelname kosten aan deze fietstocht zijn 6,50 euro per persoon. Dit is inclusief routebeschrijving, kopje koffie/thee onderweg en aan het eind een heerlijke pannenkoek. Mocht men niet zover kunnen fietsen maar toch het goede doel steunen, dan is men van harte welkom in de feesttent om een drankje en een pannenkoek te nuttigen. Door de jaren heen is het een ware traditie geworden waar velen weer naar uitzien. Ook met een familie- of buurtfeest kan men gezellig mee fietsen.

De opbrengst wordt elk jaar aan een goed doel beschikbaar gesteld. Vorig jaar kwamen de Spaanse Ruiters in Voorst voor de aanschaf van materialen/gereedschappen in aanmerking. Door de slechte weersomstandigheden van vorig jaar was de deelname wat minder, zodat men geen donatie kon doen aan de Spaanse Ruiters. Daarom wil de organisatie hen dit jaar opnieuw in aanmerking laten komen. De Spaanse Ruiters is een actieve groep vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van de natuur. Zij onderhouden onder meer verschillende wandelgebieden zoals het kerkenpad in Voorst en knotten de wilgen in de buurt, maar ze doen nog veel meer. Voor verdere informatie: tel.: 055 – 301 13 10.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.