Bloedstollende spooktocht Jeugdcentrum de Hulsbosch

KLARENBEEK – ‘The End’ wordt het laatste wapenfeit van Jeugdcentrum De Hulsbosch in Klarenmbeek. Daarna valt definitief het doek. Om Klarenbeek en omstreken nog eenmaal een reeks mooie activiteiten te bieden, organiseren de Kajotters en het bestuur van Jeugdcentrum de Hulsbosch op 20, 21 en 22 september een groots afscheidsweekend.

Locatie is het Dokter Blok Plantsoen in het centrum van Klarenbeek.
Op zaterdagmiddag (21 september) staat voor de allerkleinsten de leuke show Warboel op het programma. De kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar kunnen zich helemaal vermaken met een super zeskamp.

Zaterdagavond is het feest voor iedereen. De band MmoozZ en DJ Jeroen zullen zorgen voor de muzikale component. Het weekend zal afgesloten worden met een reünie op zondagmiddag (22 september).
Het weekend wordt op vrijdagavond (20 september) geopend met een bloedstollende spooktocht onder de aansprekende titel “Dead End”. De aanvangstijd is 20.30 uur. Deelname is mogelijk vanaf 11 jaar. Kinderen t/m 14 jaar kunnen onder begeleiding deelnemen. Men kan met een groep van 6 tot 8 personen meedoen. Wie denkt: “Dat durf ik wel aan!”, stuurt zijn opgave, uiterlijk 1 september, naar kajotters@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.