Prijzen kinderdag DOV

DOESBURG – Zaterdag werden de prijswinnaars van de DOV-kinderdag bekend gemaakt. Jort Bouman werd de winnaar van de straattekenwedstrijd voor de oudere kinderen en Sem van der Kolk bij de jongere kinderen. Ivar Kok won de etalagewedstrijd. Uit handen van mevrouw Bosman van Blokker kregen de drie jongens een fraai pakketje met snoep en een waardebon van Blokker Bosman. Ook een mooi certificaat waarop hun eigen tekening was afgedrukt. Mevrouw Bosman: ”De dag voor de kinderen is een succes geweest en een kinderdag zal volgend jaar dan ook beslist weer plaats vinden”. – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.