Home / Doesburg / Prijzen kinderdag DOV

Prijzen kinderdag DOV

DOESBURG – Zaterdag werden de prijswinnaars van de DOV-kinderdag bekend gemaakt. Jort Bouman werd de winnaar van de straattekenwedstrijd voor de oudere kinderen en Sem van der Kolk bij de jongere kinderen. Ivar Kok won de etalagewedstrijd. Uit handen van mevrouw Bosman van Blokker kregen de drie jongens een fraai pakketje met snoep en een waardebon van Blokker Bosman. Ook een mooi certificaat waarop hun eigen tekening was afgedrukt. Mevrouw Bosman: ”De dag voor de kinderen is een succes geweest en een kinderdag zal volgend jaar dan ook beslist weer plaats vinden”. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.