Geen Boulevard Fietstochten in Dieren meer

DIEREN – Na negentien jaar is er een einde gekomen aan de Boulevard Fietstochten. Die activiteit van de winkeliers van het deel van de Dierense Wilhelminaweg tegenover de Gazelle, was steevast een succes en trok een grote groep vaste deelnemers. “Maar onze winkels maken tegenwoordig deel uit van de Bizz, het Winkelcentrum Dieren, dus is het niet goed als een kleinere groep daarin hun eigen activiteiten organiseert”, legt Maarten Beek van Discus Tropica uit.

“Ik sluit overigens niet uit dat er vanuit Winkelcentrum Dieren in de toekomst ook een fietstocht wordt gehouden, maar dan niet meer onder de naam van de Boulevard.

”In de loop der jaren schonken de actieve winkeliers vele duizenden euro’s aan goede doelen in Dieren. Deelname aan de fietstocht was altijd gratis – de fietsers werden onderweg zelfs enorm in de watten gelegd – maar na afloop stond hen vrij een bijdrage te geven dat door de organisatie aan een goed doel werd geschonken. Daar was altijd de Dierense Speeltuin bij, waar de finish was, maar ook de Vrienden van Gelders Hof en de Vrienden van Beverode ontvingen bijdragen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.