Home / Apeldoorn / Nieuwbouwproject Oorspronkelijk Wonen biedt kopers de maximale service

Nieuwbouwproject Oorspronkelijk Wonen biedt kopers de maximale service

APELDOORN – Boer Jan van Oorspronk voelt zich inmiddels als een vis in het water als het gaat om de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwwoningen. Nog geen anderhalf jaar geleden bracht Van Oorspronk de eerste serie van 26 woningen in verkoop. Inmiddels is een paar weken geleden alweer de vijfde serie van 28 woningen in verkoop gebracht. Van Oorspronk verkocht, ondanks de crisis op de woningmarkt, met succes in een hoog tempo een kleine 100 woningen!

De waardering zit hem met name in de maximale service die door Oorspronkelijk Wonen aan de kopers verleend wordt. Daarbij heeft Van Oorspronk het afgelopen jaar ook nog eens goed ingespeeld op de snel veranderende woningmarkt. Denk aan de realisatie van een eigen informatiepunt op de bouwlocatie zelf, zodat de maximale service geboden kan worden, de eerste en enige die in Apeldoorn volwaardige en traditionele gebouwde nieuwbouwwoningen verkocht voor nog geen € 170.000,- en vrij recent nog de aanschaf van een verhuiswagen, die gratis beschikbaar gesteld wordt aan de woningkopers van het project. Binnenkort wordt ook nog een modelwoning ingericht en opengesteld voor potentiële woningkopers.

Het informatiepunt, voorzien van de alleszeggende naam De Hooiberg, is inmiddels bekend bij een flink deel van de Apeldoornse bevolking en de omliggende dorpen. Velen weten inmiddels de weg te vinden naar dit unieke infopunt waar alle informatie m.b.t. het project en daarbij alles wat te maken heeft met de aanschaf van een nieuwbouwwoning beschikbaar is. In de Hooiberg vinden dagelijks allerlei gesprekken plaats: van puur informatief tot en met hypotheekadvies en kopersbegeleiding. Tevens is er een kleine showroom ingericht zodat kopers zich optimaal kunnen laten informeren en kunnen beleven hoe de toekomstige nieuwbouwwoning eruit komt te zien.

De gratis verhuisservice is gelijk al een groot succes gebleken. Het merendeel van de kopers heeft inmiddels de verhuiswagen van Oorspronkelijk Wonen gereserveerd voor zijn of haar verhuizing.
Kenmerkend aan de woningen uit het project Oorspronkelijk Wonen is de traditionele bouw van de woningen en de hoogwaardige en steeds weer verschillende architectuur van de diverse series woningen. Geen woning is er gelijk. Elke serie krijgt haar eigen architectuur en detaillering. Van Oorspronk weet inmiddels maar al te goed dat mensen geen eenheidsworst willen als het om wonen gaat, maar juist verlangen naar een eigen individuele woning welke onder architectuur gebouwd wordt.
De verschillende woningen zijn te bekijken op www.oospronkelijkwonen.nl. Of breng een bezoek aan het infopunt De Hooiberg. Speciaal voor alle woningzoekenden houdt Oorspronkelijk Wonen (tel.: 055 – 30 300 30) op zaterdag 31 augustus van 10.00 tot 13.00 uur een verkoopmanifestatie in De Hooiberg aan de Oesterzwam in de nieuwbouwwijk Zuidbroek te Apeldoorn.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.