Home / Doesburg / Fotografica in trek

Fotografica in trek

DOESBURG – Zondag was het weer de dag van de Openlucht Fotograficamarkt. Deze dag mag zich verheugen in een steeds grotere belangstelling. Zowel van standhouders als bezoekers, iedereen die iets met camera’s heeft weet de weg te vinden naar deze Doesburgse markt.

Zaterdag was het al te merken dat het evenement er aan kwam, want in het begin van de avond werden heel veel kramen opgebouwd. Een lang lint door de Meipoortstraat, Kerkstraat en de Markt. Zondagmorgen heel vroeg begonnen de standhouders uit binnen en buitenland hun kramen op te bouwen om klokslag negen uur klaar te zijn voor het publiek. Het regende toen nog flink, maar de standhouders vonden troost bij de Buienradar: het zou spoedig droog worden. Dat gebeurde ook en tot ’s middags vijf uur stroomden de mensen Doesburg in en langs de vele kramen. Het druilerige weer in de ochtend kon de fervente cameraliefhebber niet weerhouden vroeg te komen om de mooiste koopjes binnen te halen. Ook deze negentiende editie is dan ook weer een groot succes geworden. Organisator Roel Fokken krijgt het met zijn vrijwilligers ieder jaar weer voor elkaar een fantastische markt neer te zetten. Deze fotograficamarkt staat dan ook prominent op de internationale jaarkalender en trekt mensen uit de hele wereld, tot Japan en de VS aan toe
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.