Terrein Narrenhuus weer leeg

VELP – Afgelopen zaterdag is een team van vrijwilligers bezig geweest om het terrein van het clubgebouw van C.V. de Narrenkap weer vrij te maken. Ook is binnen in het Narrenhuus veel gedaan.

Het terrein is onkruid-vrij, het klushok is grotendeels opgeruimd, en de podiumgerelateerde zaken zijn bijna weer op orde. Dit zijn een aantal dingen die bij C.V. de Narrenkap nodig moesten gebeuren. Vooral het terrein had een erg hoge prioriteit. Op sommige stukken kwam het onkruid wel tot 30 cm hoogte.

Met het terrein heeft Lex Rosenboom zich bezig gehouden. Na een aantal uren was de parkeerplaats weer zo goed als leeg, alleen de randen moesten nog gedaan worden, maar dat moest met wat zwaarder geschut. Helaas is de rand niet afgekomen vanwege een vervelend wespennest in de struiken. Dit wespennest wordt zo snel mogelijk door de gemeente weggehaald, en dan kan het klusje aanstaande zaterdag worden afgemaakt.

Ook in het Narrenhuus moest er veel gebeuren. Onder andere in het klushok en de kleedkamer was het nogal rommelig. In de kleedkamer zijn een aantal kasten met rotzooi weggehaald, er is opgeruimd, dingen zijn meer ingedeeld, en de ruimte heeft meer de uitstraling van een kleedkamer gekregen. Alle artiesten die komend seizoen zullen optreden hebben nu een prima ruimte om om te kleden.
Naast de kleedkamer bevindt zich het klushok, waar al het gereedschap, materialen en overige spullen liggen. Ook hier was het een rommel. Alle dozen zijn netjes ingeruimd en ingedeeld, onnodige spullen zijn weggedaan, en rommel werd opgeruimd. Met de kleedkamer en het klushok heeft Rob Pluim zich de hele dag beziggehouden.

Ook in de zaal moest het een en ander gebeuren. Diverse podiumgerelateerde zaken waren niet in orde. Daar heeft Jochem Pluim het een en ander aan gedaan. De podiumlampen zijn beter afgesteld, een kapotte lamp is vervangen, een extra spotlight is opgehangen, en er zijn nog een aantal andere technische verbeteringen gemaakt bij de verlichting.

Vanaf nu zullen de vrijwilligers elke zaterdagochtend en middag bezig zijn in het Narrenhuus. Er moet nog steeds veel gebeuren voordat de eerste avonden in het Narrenhuus zijn.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.