Home / Eerbeek / Zondag beach-sporten en gezellige braderie in Eerbeek

Zondag beach-sporten en gezellige braderie in Eerbeek

EERBEEK – Zondag 18 augustus vindt het evenement Eerbeek Totaal weer plaats. Er wordt een grote braderie gehouden en er is ondermeer een het Beach Event, met beachvoetbal en -volleybal, dat gelijktijdig wordt gehouden op het veldje tegenover Spoorzicht. Het motto Eerbeek Bruist zal het papierdorp zondag weer helemaal waar maken.

Van 12.00 tot 17.00 uur staan weer de kramen opgesteld op het Stuyvenburchplein en op de Loenenseweg. Op het Oranje Nassauplein wordt gelijktijdig de traditionele kleedjesmarkt voor kinderen gehouden. Van der Giesen Autoshop is zondag het centrum van autosport in de omgeving. Er zal dan namelijk een keur aan gepimpte showauto’s staan opgesteld om te worden bewonderd door het publiek.

Eerbeek Totaal biedt verder zoals gezegd een grote braderie. Daar verkopen niet alleen de winkeliers en andere standhouders hun waren, maar presenteren ook verenigingen zichzelf. Voor de kinderen staan verschillende attracties opgesteld en live-muziek zorgt verder voor een verhoging van de sfeer.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.