Home / Doesburg / Condoleanceregister Prins Friso

Condoleanceregister Prins Friso

DOESBURG – In de hal van het stadhuis in Doesburg, was het de hele week de mogelijk een condoleanceregister voor de maandag 12 augustus overleden Prins Friso te tekenen. Naast de meeste plaatselijke politici en bestuurders – voor zover niet op vakantie – maakten veel Doesburgers burgers gebruik van die mogelijkheid. Wie nog een condoleance wil sturen tijdens de sluiting van het Doesburgse stadhuis – vrijdagmiddag tot maandag – kan daarvoor ook terecht op de website van het Koninklijk huis: www.koninklijkhuis.nlfoto: Wencel Maresch

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.