Home / Bronkhorst / La Fraternité in ’t nieuw in jubileumjaar

La Fraternité in ’t nieuw in jubileumjaar

BRUMMEN – De muzikanten van muziekvereniging La Fraternité zijn tijdens hun concerten gehuld in een nieuwe outfit. Zo zien zij er tijdens het centenniumconcert, dat wordt gegeven op 1 september, piekfijn uit.

De muzikanten dragen tijdens concerten een zwarte blouse met het logo van de vereniging. Voor buitenoptredens is er een blauwe polo, eveneens voorzien van het logo van de verenging. Mocht het kouder worden, dan is er ook een zwart windjack beschikbaar, uiteraard met logo. De aanschaf van de nieuwe kleding was een grote aanslag op het budget van de vereniging, maar het kon allemaal uit dankzij een bijdrage van het Prins Bernhardfonds.

La Fraternité bestaat dit jaar honderd jaar en op 1 september wordt het grote centenniumconcert gegeven. Iedereen kan hieraan meedoen. Muzikanten kunnen zich aanmelden via lafraternite1913@gmail.com en worden dan om 15.30 uur verwacht bij De Vroolijke Frans. Onder leiding van Andy Kievits wordt een aantal nummers ingestudeerd. Om 18.00 uur staan soep en broodjes klaar en om 19.30 uur staat dan het concert op stapel.
Het thema van het concert is ‘de solist’. Fluititste Babette Lanters, altsaxofonist Marc Dammers en tenorsaxofonist Henk Plant nemen de rol van solist op zich. Ook wordt een nummer gespeeld dat Harrie Janssen speciaal voor de jarige vereniging componeerde. De entree is deze avond gratis.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.