Home / Doesburg / Sportclub Dyno start weer

Sportclub Dyno start weer

DOESBURG – Sportclub Dyno in Doesburg is vrijdag 16 augustus weer van start gegaan. Onder begeleiding van een vakdocent Lichamelijke Oefening wordt er gesport door kinderen in de basisschoolleeftijd. Een veelzijdig sportaanbod zoals balspelen met voet, hand en racket, tikspelen, behendigheids-vaardigheden, gymmen in de vorm van zwaaien, springen, rollen, conditievormen, samenwerken en meer. Een breed sportprogramma elke les zodat kinderen niet nu al voor één sport moeten kiezen. De insteek is benadrukken wat je wel kan. Lekker sporten in clubverband en op eigen niveau en in eigen tempo met veel variatie. Het is ook geschikt voor kinderen met een lichte beperking. De eerste twee proeflessen zijn vrijblijvend en gratis. Wel aanmelden van tevoren.

Iedere vrijdagmiddag wordt er gesport in de Armgardstraat in Doesburg. Groep één traint van 15.30 tot 16.15 uur ( vijf tot en met zeven jaar). De kosten hiervoor bedragen 7,50 euro per maand. Groep twee traint van 16.15 tot 17.15 uur (zeven tot en met tien jaar). De kosten bedragen 8,50 euro per maand. Groep drie traint van 17.15 tot 18.15 uur (tien tot en met twaalf jaar). De kosten bedragen 8,50 euro per maand.

Marianne Derksen – Nijland
E-mail. mmarjannederksen@msn.com
Tel. 0313 – 472104
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.