Start Shaoli Kungfu school

BRUMMEN – In Brummen start 8 september een Shaolin Kungfu school; Shaolin Kungfu Brummen. Patrick Willemse beoefent deze Chinese vechtkunst al jaren en is onlangs in China geweest voor een harde training. Hij gaat de lessen in Brummen verzorgen. De school is aangesloten bij de sportpas Brummen. Met de sportpas train je kosteloos vier keer mee. de lessen worden gegeven in sporthal Rhienderoord in Brummen van 10.00 tot 11.30 uur, iedere zondag. Bij voldoende belangstelling wordt de groep gesplitst en op leeftijd ingedeeld worden. De hele maand september kan er gratis getraind worden. Vergeet geen sportkleding mee te nemen, meedoen is leuker dan kijken.

www.chinakungfu.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.