Home / Doesburg / Jubilaris bij kegelvereniging Alle Negen

Jubilaris bij kegelvereniging Alle Negen

DOESBURG – In het Doesborgh’s kegelhuis werd op de clubavond van kegelvereniging Alle Negen, Gert Bruil in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap. Gert heeft jarenlang met een hoog gemiddelde gekegeld. Dit hoort bij zijn instelling en die luidt als volgt: het kegelen is een gezellig gebeuren, maar er zal gepresteerd worden. Als gevolg van deze instelling kreeg hij zitting in de keuzecommissie en is hij ook wedstrijdleider voor zijn club. Ook voor het kegelen in het algemeen is Gert altijd actief en niet alleen bij de bouw van het kegelhuis in 2011, maar ook op diverse klussen en klusjes daarvoor en daarna.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.