GSV ’38 viert 75-jarig bestaan

GIESBEEK – In het weekend van 24 en 25 augustus viert GSV ’38 uit Giesbeek haar 75-jarig bestaan op sportpark de Does aan de Meentsestraat. Dit feest krijgt niet alleen een lokale, maar ook een regionale uitstraling. De jeugdafdeling houdt namelijk een groot jeugdtoernooi. 67 teams hebben zich inmiddels ingeschreven vanaf de F-Pupillen tot de A-junioren. Zaterdag is om 09.00 uur de aftrap voor de deelnemers. In de middag is er voor genodigden een receptie en de dag wordt afgesloten met een barbecue en feestavond, voor leden en oud-leden. Tijdens de receptie wordt het startsein gegeven voor een grote loterij, met als doel het sanitair van het clubhuis te vernieuwen. De organisatie heeft naast de speelvelden diverse attracties staan om het publiek nog meer te vermaken. Op zondag starten om 09.00 uur weer de toernooiwedstrijden. Deze zullen rond 17.00 uur eindigen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.