Home / Angerlo / Jeugdweek Angerlo grandioos

Jeugdweek Angerlo grandioos

ANGERLO – Vorige week maandag was de aftrap van de jaarlijkse jeugdvakantieweek in Angerlo. Zoals altijd had de week een thema en deze keer was het: Sprookjes. Hiermee kun je natuurlijk de leukste spellen bedenken. Na de opening begon de week met een vossenjacht, waaraan 122 kinderen mee deden. Door heel Angerlo waren prachtige sprookjesfiguren verspreid. De hele week waren verder diverse activiteiten voor alle kinderen van de basisschool gehouden. Vrijdag werd de vakantieweek afgesloten met een kamp, waaraan een recordaantal kinderen aan mee deed. Zowel de leiding en kinderen kunnen terug zien op een zeer geslaagde week en kunnen hiermee de vakantie leuk afsluiten.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.