Home / Doesburg / Crazy Cadillac in Kings Place

Crazy Cadillac in Kings Place

DOESBURG – Zondag wordt weer Elvis Memorialday gehouden op de Markt in Doesburg. De organisatie is in handen van Kings Place, het café annex Elvis Presley-museum in Doesburg. Vanaf 14.00 uur is het daar weer tijd voor vetkuiven, Amerikaanse auto’s, pettycoats en Rock & Roll. De band Crazy Cadillac treedt op. Dat is een zevenkoppige, swingende ’50-er jaren’ Rock ‘n’ Roll Party band in traditionele bezetting: zang, gitaar, saxofoon, bas en drums.
Daardoor klinkt de Rock ‘n’ Roll muziek van Crazy Cadillac authentiek, zoals de muziek uit die tijd moet klinken: puur, swingend, sfeervol, soms rauw, en altijd voorzien van een flinke dosis plezier en humor.

www.kings-place.nl

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.