Home / Doesburg / DOV zorgt voor vertier tijdens Kinderdag in Doesburg

DOV zorgt voor vertier tijdens Kinderdag in Doesburg

DOESBURG – Door de Doesburgse Ondernemersvereniging Doesburg (DOV) werd zaterdag een kinderdag georganiseerd. Tussen tien en vier uur konden alle kinderen heerlijk genieten van springkussens en daar werd dan ook duidelijk veel gebruik van gemaakt.

Ook konden mooie tekeningen op straat worden gemaakt met stoepkrijt dat beschikbaar was gesteld door D.O.V. In de Meioortstraat was een stand waar kinderen zich konden laten schminken en veel kinderen vertrokken daar dan ook met prachtig geschminkte gezichtjes of heel mooie tattoo’s op armen en/of beentjes. Natuurlijk ontbrak ook de speurtocht door het centrum van Doesburg niet, menig kind kon je speurend in het rond kijkend aantreffen. Het was een gezellige boel en niet alleen de kinderen genoten hiervan, maar ook de ouders en de bezoekers van Doesburg die al die kinderen bezig zagen – foto: Hanny ten Dolle.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.