Eerbekenaar rijdt verschillende auto’s aan

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 25-jarige automobilist uit Eerbeek aangehouden, nadat hij diverse geparkeerde auto’s had aangereden. Zijn eigen voertuig raakte ook beschadigd en werd afgesleept.

Getuigen meldden rond middernacht dat een automobilist op de Eerbeekse Haydnstraat zeker vier auto’s aanreed en daarbij flink beschadigde. Hierna was hij doorgereden. Eén van de getuigen zag kans het kenteken van de verdachte te noteren, waardoor de politie hem thuis kon bezoeken. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij vandaag wordt verhoord. Zijn auto werd weggesleept.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.